For the relevant traveller scope, is a visa, electronic authorisation, visa on arrival or no advance visa normally required?
No visa is required for: nationals of full member states of the CPLP, of the European Union, of the United States and of Canada; nationals of any other country who meet the cumulative conditions of Article 25(1)(f); and nationals of third countries defined by the Government by decree (Art 25(3)).
See recorded sources
- The government decree listing the third countries under Art 25(3) is not in the captured source.
- The pre-existing exemptions in Art 25(1)(a)-(d) of Lei 5/2008 are not reproduced in this amendment.
- Recorded source · www.smf.st
Os cidadãos dos países membros efectivos
- Recorded source · www.smf.st
da Comunidade dos Países da Língua Por-
- Recorded source · www.smf.st
tuguesa (CPLP), da União Europeia, dos
- Recorded source · www.smf.st
Estados Unidos da América e do Canadá.
- Recorded source · www.smf.st
Os cidadãos estrangeiros de quaisquer
- Recorded source · www.smf.st
3. Podem ainda entrar em território nacional, sem
- Recorded source · www.smf.st
necessidade de obtenção de visto, por um período
- Recorded source · www.smf.st
terceiros definidos pelo Govemo em Decreto."
